Prestationsbaserad Rekrytering 

"Vi rekryterar högpresterande medarbetare"

En rekrytering är en viktig investering av ytterst vikt för dig som är arbetsgivare samtidigt som det är en hård konkurrens om de riktigt duktiga personerna. Att rekrytera fel kan bli mycket kostsamt eftersom det är medarbetarna som avgör hur bra verksamheten fungerar och vilka resultat som uppnås genom sina dagliga prestationer. 

Presteras målsättning är att du alltid ska få tillgång till de mest lämpade kandidaterna som har en förutsättning att vara högpresterande medarbetare i din verksamhet. Vi hjälper dig att lyckas med rekryteringen genom vårt unika rekryteringskoncept "Vi rekryterar högpresterande medarbetare" där vi identifierar kandidatens prestationsförmåga med stöd av en vetenskaplig prestationsmetod samt möjlighet att bidra till att uppdragets tänkta värden uppnås.

Vi hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, från en grundlig analys av ditt företags rekryteringsbehov till att ni och er nya medarbetare har skrivit på ett anställningsavtal. Vill du ta hand om rekryteringen själv kan vi hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen som annonsering, sökning av kandidater, referenstagning eller second opinion. 

Vår process för en lyckad rekrytering

Behöver du hjälp med rekrytering?

 Kontakta oss

Kontakta oss för en offertförfrågan eller om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.