Tillgängliga högpresterande kandidater -

 Redo för nya kunduppdrag 

Prestera Academy rekryterar högpresterande ledare för goda och hållbara prestationer. 

Nu har vi en engagerad och målinriktad Senior Production Manager som genom ständiga förbättringar utvecklar medarbetare och processer för att skapa ett hållbart resultat. 

Aktuellt/2020-09-03

Prestera Academy rekryterar högpresterande ledare för hållbara prestationer. Vi kan idag presentera en kommunikativ ledare i rollen som Maintenance Manager med erfarenheter inom ständiga förbättringar och redo för nytt uppdrag. 

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-12

Prestera Academy levererar talanger ⭐ och kan med stolthet presentera en högpresterande kommunikativ IT ledare med erfarenheter inom projektledning/affärsutveckling redo för nya utmaningar. 


Kandidaten har ett ledarskap som i hög grad uppfyller kraven på kommunikationskompetenserna - Tala, Lyssna, Ompröva och Utmana. Kommunikationskompetenser är en förutsättning för ett ledarskap som bidrar till goda prestationer.

Aktuellt/2020-09-03

Prestera Academys drivkraft är att hjälpa organisationer att hitta högpresterande ledare och nyckelroller som presterar på topp. Prestera Academy kan nu med glädje presentera ytterligare en högpresterande ledare, i rollen som VD.  

Aktuellt/2020-09-03 

Söker ni en högpresterande ledare inom affärsutveckling? 

Prestera Academy kan nu presentera en högpresterande ledare med erfarenhet inom ledarskap och affärsutveckling. Redo för nya utmaningar i en roll som Platschef, Försäljningschef eller Affärsutvecklare. 

Aktuellt/2020-09-03

Prestera Academy gör skillnad och kan nu presentera två unga talanger som konstruktörer med maskiningenjörsutbildning och som nu finns tillgängliga för nya utmaningar.  

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-08

Prestera Academy kan med glädje presentera en högpresterande talang. Redo för nytt kunduppdrag i en nyckelroll som Interim Ekonomkonsult.

Med spetskompetens och erfarenhet inom Affärsdriven Redovisning. 

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-10-01

Söker ni en modig, resultatorienterad och kommunikativ ledare

Prestera Academy har nu en högpresterande ledare med erfarenhet inom ledarskap, projektledning och organisationsutveckling redo för nya utmaningar.  

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-06-15

Att tillsätta Interimkonsulter ska gå så fort som möjligt, kort startsträcka och tillföra ett värde för organisationen under en tidsbegränsad period. 


Prestera Academy kan med glädje presentera en Interim Key Account Manager redo för nytt Interimsuppdrag. 

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-08-20 

Risk för Arbetsbrist?

 Nu har vi en Interim HR Partner/HR Generalist med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom Omställning och Rehabilitering redo för nytt uppdrag, tämligen omgående.  

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-08-20

Prestera Academy kan med glädje presentera ytterligare en högpresterande talang. Redo för nya utmaningar i en nyckelroll som Quality assurance engineer och med masterutbildning inom molekylärbiologi.

Ej tilllgänglig/avslutad/2020-08-01

Vårt rekryterings koncept baseras på vår partner Agerus prestationsmetod. Den proaktiva metoden mäter villkor för prestation i en specifik arbetssituation. Syftet är att finna högpresterande kandidater som uppvisar engagemang, kompetens, ansvarstagande och som upplever arbetsglädje.