Automationsingenjör till en av våra kunder

Vi söker en automationsingenjör till en av våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som automationsingenjör kommer du att arbeta med att utveckla PLC-program och HMI-program till maskinleveranser globalt. Du kommer även att ansvara för provdrift innan leverans och driftsättning ute hos kunder. Styrsystemen som används är Siemens och Allen-Bradley. I tjänsten ingår även dokumentationsarbete, teknisk support, servicebesök och utbildning av slutkunders personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola samt några års erfarenhet av arbete inom automations-yrket. Kunskaper i programmering av styrsystem och operatörspaneler samt erfarenhet av el, mekanik, pneumatik och hydraulik. Har du även erfarenhet av industrirobot-programmering är det till fördel men inget krav. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att kommunicera.

Företagsbeskrivning

Vår kund utvecklar, säljer och levererar utrustning för materialhantering till koppar och nickelproducenter globalt. Företaget finns i närheten av Karlstad. 

Om du har några frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:                Nina Sigurdsson, 073-980 19 91

Skicka ansökan här